De dingen die u niet mag missen

De stranden in de zon, 300 dagen per jaar

Van het strand bij het pijnboombos La Tamarissière tot het strand van het nudistendorp, via de stranden van Grau d’Agde en Cap d’Agde, 14 km wit zandstrand – en een kreek van vulkanische rots aan de voet van de kliffen van La Grande Conque – dat zijn de 10 bewaakte stranden die uitnodigen tot luieren met het gezin of vrienden.

Kwaliteit, veiligheid, comfort, vrijetijd: alles is voorzien zodat iedereen op zijn eigen manier en tempo van de ontspanning aan het strand kan genieten.

Om eeuwen geschiedenis te beleven

Ontdek de sfeer en de charme van de middeleeuwse straatjes van de stad Agde, de herenhuizen, de kerken, de kades, de schatten in de musea en vooral de Ephèbe, die de Griekse herkomst van Agde symboliseert, de geschiedenis van het fort van Brescou...

Luister naar de rijke, 2600 jaar oude geschiedenis, tijdens de gratis rondleidingen met gids of begeleide ontdekkingstochten of de wandelingen met audiogids op uw mobiel.

Om zuurstof in te ademen in een spectaculaire, beschermde natuur

Profiteer van uw verblijf om kennis te maken met prachtige, afwisselende landschappen: het Canal du Midi, de vulkaan aan zee bedekt met pijnboomboos, het Réserve Naturelle du Bagnas, een belangrijke plaats voor de bescherming van vogels, de oevers van de Hérault en natuurlijk de vulkanische kust van Cap d'Agde, de faune en flora van de zeebodem.

Art de vivre en heerlijk eten

Geniet zonder beperking van de weldaad van de mediterrane kookkunst: licht gejodeerde vis en zeevruchten vormen een prachtige combinatie met de zonovergoten vruchten en wat tomaten uit de garrigue. Proef dit alles begeleid door een frisse streekwijn, op uw terras of het terras van een restaurant waar u zich door de sfeer, de gezelligheid laat meeslepen: een groep musici op ene privéstrand, een dansfeest in de wijk, een kleine markt, een straatactiviteit ...

Activiteiten voor alle leeftijden

Tussen sport en vrije tijd zijn meer dan 60 activiteiten voor u beschikbaar. U vindt hier een geweldig speelterrein voor alle passies, en om te beginnen die van u.

De oneindige bron van weldaad: water

In het water, op het water, onder het water, met het water, alle gelegenheden worden aangegrepen om van de weldaad van water te genieten.

Vertrouw op de professionals in de wereld van watersporten en ontdek watersporten in al hun vormen. Ideaal om u te ontspannen, te ontstressen, u te vermaken en een activiteit te beoefenen met het hele gezin. Profiteer van uw verblijf om één van de vele watersporten te beoefenen of eenvoudig een tocht op zee te maken en de laatste zonnestralen van een prachtige zonsondergang te bewonderen.

Geniet ook van de ontspanning en sereniteit van balneotherapie na een actieve dag.

Om in harmonie met de natuur te leven

Het naturistendorp van Cap d'Agde, met een Europese reputatie, biedt een uitgebreide keuze aan verblijven, voor elke smaak, op een paar meter van een groot zandstrand.

Om het nachtleven

In Cap d'Agde kondigt de zonsondergang niet het einde van de dag aan, maar het begin van het nachtleven. Avonden, shows, casino, bioscoop, themaparken ... Bars en restaurants schitteren nog lang aan de nachtelijke haven en de stranden ... Daarna installeert de clubbingsfeer zich en laten de dj's de dancefloors van discotheken, clubs en afters trillen.

Om de authenticiteit en de charme van de streek

Een paar kilometer rond Cap d'Agde zijn duizenden dingen te doen, bezoeken en ontdekken: de streek van Thau, Sète, Pézenas...

Om de hoogtepunten van het activiteitenprogramma

In elk seizoen biedt Cap d'Agde een rijk activiteitenprogramma, met evenementen als Vinocap, het vuurwerkfestival en de Salon Nautique d'Automne. Blader door Capagenda, het programma van de activiteiten die op dit moment plaatsvinden.