COVID 19 - Bescherm elkaar en uw omgeving

COVID 19 - Actuele praktische informatie

Binnen het kader van de huidige coronasituatie doet het VVV-kantoor van Cap d’Agde Méditerranée zijn uiterste best om alle nodige informatie beschikbaar te stellen over de bestemming en de toeristische dienstverleners. Samen staan we sterk, en met het naleven van de geldende coronaregels zorgen wij ervoor dat u kunt genieten van een geslaagd verblijf.

 

Actuele nationale coronamaatregelen

Bekijk alle geldende maatregelen op
De website van de Franse overheid
 De website van de overheidsdiensten in de Hérault
De website France Diplomatie

Winkels en lokale producenten passen zich aan

De dienstverleners ter plaatse passen zich aan op de situatie. Op onze website vindt u voor elke dienstverlener in de rubrieken “Overnachten” en “Ter plaatse” de geldende “Regels voor onthaal & coronamaatregelen”. De dienstverleners doen hun best om te kunnen blijven functioneren, rekening houdende met de maatregelen van de Franse overheid. Buiten de informatie die wij u hier geven, raden wij u aan om contact op te nemen met de dienstverlener zelf.

Zowel ter plaatse als online: toon uw vertrouwen aan de dienstverlener en reserveer direct. Het is de garantie voor een lagere prijs. Op onze website vindt u de dienstverleners die online reserveren of winkelen aanbieden, via de rode knop “Online reserveren” of  “Online bestellen”.

Geen zin om de deur uit te gaan? Een groot aantal restaurants biedt een afhaal- of bezorgdienst. Deze restaurants bekijken.

Maak gebruik van korte ketens om er zeker van te zijn dat u heerlijke  lokale producten en seizoensproducten eet. Er is niets beters dan de markt om verse producten te kopen! Op de markten gelden strenge coronamaatregelen, zoals looprichtingen waar mogelijk, bescherming van de marktkramen, bediening door de kraamhouder...

Doe met een gerust hart mee met rondleidingen en uitstapjes

Ze worden binnen het kader van de coronamaatregelen georganiseerd. Onze gidsen en dienstverleners voor activiteiten heten u van harte welkom. Bekijk het overzicht van de uitstapjes hier: ESCAPADES 2021.

Geldende coronamaatregelen bij het VVV-kantoor

Het VVV-kantoor heet publiek welkom bij zijn informatiekantoren, waar de onderstaande coronamaatregelen gelden.

• Handgel beschikbaar bij de in- en uitgang.
• Het dragen van een mondkapje is verplicht. 
• De toegang tot de informatiebalie verloopt via één looprichting, een andere uitgang en vloerstickers met een afstand van 2 meter voor wachtrijen.
• Zitplaatsen zijn op dit moment niet toegankelijk. Hetzelfde geldt voor de schappen met brochures. Vraag hiernaar aan de balie.
• De gratis Wi-Fi is uitsluitend buiten beschikbaar.
• Onze baliemedewerkers houden zich aan strenge receptieregels. Bij de balie staan coronaschermen van polycarbonaat.
• Het aantal personen dat tegelijkertijd kan worden binnengelaten is beperkt: 4 bij de Bulle d’accueil, 2 bij het kantoor van Pézenas, 2 bij het kantoor van Vias, 2 bij het kantoor van Portiragnes en 3 bij het kantoor van Agde-Ilot Molière.
• De VVV-kantoren worden dagelijks schoongemaakt en het receptiepersoneel heeft een ontsmettende spray om de balie en het materiaal van het VVV regelmatig schoon te maken.

#respecteerdecoronamaatregelen   #blijfvoorzichtig   #samensterk

In de huidige omstandigheden kan het zijn dat er fouten optreden in de informatie en data die aangegeven worden op de website. Onze excuses hiervoor.

Delen op
Facebook Twitter Pinterest

Mon séjour idéal

Séjour idéal supprimé Annuler